First Data
Srpski   |   English
Proizvodi i UslugePartneriProfile Karijera Press Centar
Kontakt
Profil Kompanije
First Data je procesor transakcija obavaljenih karticama za banke, finansijska preduzeća i trgovce širom Evrope. S obzirom na to da imamo procesing centre širom sveta, klijenti imaju korist od našeg lokalnog prisustva i usluga.

Posvećenost klijentu

Pomažemo svojim klijentima da uvek budu konkurentni putem jednostavnog, jasnog određivanja cena, fleksibilnosti u realizaciji ugovora i velikoj želji da ostvarimo vrhunski kvalitet.

Istorijat

First Data je vodeći procesor transakcija obavljenih platnim karticama u Evropi zahvaljujući dvadesetogodišnjem iskustvu u oblasti plaćanja i procesiranja u Evropi i izuzetno temeljnom poznavanju svakog tržišta na kojem poslujemo.

Naše prisustvo i poslovanje širom Evrope je bez premca. First Data posluje u 38 zemalja, opslužje 5 miliona trgovačkih lokacija i 1.900 izdavalaca kartica i njihove klijente.

Da bi smo zadovoljili potrebe naših klijenata, posvetili smo se razvoju poslovanja u Evropi organskim rastom i akvizicijama. Proteklik godina su nam se pridružili::

  • Gesellschaft fur Zahlungssysteme GmbH, vodeći nemački procesor bezgotovinskih novčanih transakcija obavljenih karticama
  • Služba za austrijske sisteme plaćanja, nacionalni procesor u Austriji
  • EuroProcesing International, vodeći procesor kartica u Centralnoj i Istočnoj Evropi
  • Odeljenje za kartice u FinecoBank u Italiji
  • Delta Singular Outsourcing Services, vodeći procesor platnih transakcija u Grčkoj
  • TeleCash, najveća POS mreža u Nemačkoj

Connect

Saznajte više o kompaniji First Data na firstdata.com.First Data International

First Data Insights
Pogledajte primerke najnovijih istraživanja koje je obavila First Data.

First Data Insights